Om Oss

Om Oss

Om Oss

Innovapro bedriver konsultverksamhet inom områdena Projektledning, Projekteringsledning, Installationsledning samt inköp och upphandling. Vidare erbjuds tjänster som Byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P och BAS-U) samt Kontrollansvarig enligt PBL.

Innovapro drivs och ägs av Rickard Borg och Linda Borg och har sitt säte i Österåker.

Rickard Borg har gedigen erfarenhet av både entreprenad- och konsultverksamhet och har tidigare arbetat på stora entreprenadföretag som Skanska, Peab, JM Entreprenad samt teknikkonsultbolaget Grontmij.

Linda Borg är inköpsspecialist och har tidigare haft inköpsroller både som beställare och som entreprenör. På Täby kommun jobbade Linda på fastighetsavdelningen i olika projekt med upphandlings- och entreprenadföreskrifter. På Veidekke Entreprenad AB arbetade Linda som avtalsansvarig för de rikstäckande avtalen och samordnade de olika regionerna i Sverige.  Under tiden på Skanska Sverige AB jobbade Linda som projektinköpare med upphandling av underentreprenader, varor och konsulter till många olika typer av projekt.

Optimal teknisk lösning

Företaget bedriver konsultverksamhet inom områdena Projektledning, Projekteringsledning, Installationsledning samt inköp och upphandling.

Med aktivt ledarskap och god teknisk kompetens skapas kreativa och värdeskapande lösningar baserade på kundens behov och förväntningar. Förståelse för projektets komplexitet med strategi, taktik och ekonomiska val förenade med optimal teknisk lösning.